PORTFOLIO

Pizzeria Rustica Web dizajn, web programiranje

OPIS PROJEKTA

Omiljena Pizzerija u Kastvu i okolici

Pizzerija Rustica od 2009. godine pruža fantastičnu uslugu svojim gostima. Ovaj šarmantni restoran je najpoznatiji po svom raznolikom izboru pizza, pašta i deserata, ugodnoj i toploj atmosferoj u centru Kastva.

CILJEVI / IZAZOVI

Ovaj projekt uključuje redizajn postojeće web stranice i prilagodbu za mobilne uređaje. Dva su primarna zahtjeva od klijenta: bolji prikaz jelovnika restorana i mogućnost samostalnog upravljanja sadržajem. Povrh navedenih stavki, najveći je izazov bio osmisliti dizajn web stranice koja uz jelovnik nije imala puno ostalog sadržaja.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

Rješenje je bilo izraditi "one-page" ili tzv. scroll stranicu. Budući da je ovaj projekt uključivao redizajn web stranice, a ista nije imala dodatnih materijala, odlučili smo izraditi web stranicu koja interakcijom navigacije korisnika vodi na odgovarajući blok, bez ponovnog učitavanja web stranice. Sam jelovnik smo podijelili u kategorije. Interakcijom s jelovnikom otvara se PDF koji se lista kao knjiga, može se povećati vidljivost i direktno ga podijeliti na društvenim mrežama.

Uz dizajn koji se prilagođava različitim rezolucijama ekrana prilagođen je WordPress CMS sustav da klijent može u potpunosti upravljati svojim sadržajem i multimedijom.

Pogledajte još ...

Čvarak – Delikatesni servis

Dizajn i razvoj web trgovine za prezentaciju i prodaju autohtonih mesnih proizvoda i sireva iz različitih regija Hrvatske, ciljano na korisnike u Europskoj Uniji.

Foodoris

Redizajn i migracija bloga ukusnih, prirodnih i cjelovitih recepata. Pronađite inspiraciju za kreiranje vlastitih obroka ili pak probajte pokoji recept ...