PORTFOLIO

Foliot – centar za djecu i mlade Web dizajn, web programiranje

OPIS PROJEKTA

Centar edukacije i kreativnog razvoja

Foliot je neprofitna udruga koja od 2006. godine provodi razne edukativne i kreativne programe s djecom i za djecu na području Općine Matulji.

CILJEVI / IZAZOVI

Proširenjem usluga radionica i edukacija, te povećanjem broja polaznika došlo je do potrebe za redizajnom i osvježenjem web stranice. Iako je i stari web ispunjavao svoju funkciju, analizom prometa ustanovljeno je da postoji veliki prostor za poboljšanje iskustva korisnika.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

Napravili smo redizajn postojuće web stranice, postavljajući fokus na iskustvo korisnika. Minimizirali smo broj poveznica u navigaciji, istaknuli opise i raspored radionica i edukacija. Ovime se poboljšao općeniti "flow", iskustvo korisnika, naročito na mobilnim uređajima. Postavljeni su dinamični kontakt obrasci za prijave na radionice i intuitivniji prikaz članaka udruge.

U pozadini je naravno WordPress CMS sustav za jednostavno aministriranje sadržaja i prijavnica na radionice.

Pogledajte još ...

Brandier

Istražite kako smo razvili službene web stranice za full service digitalnu agenciju.

Kišobran – studentski portal

Projekt izrade web portala za studente Filozofskog fakulteta u Rijeci. Studenti samostalno uređuju i pišu članke o raznovrsnim temama.