PORTFOLIO

Brandier Web dizajn, web programiranje

OPIS PROJEKTA

Full service Marketing agencija

Kao Full service marketing agencija, Brandier nudi usluge digitalnog, ali i offline marketinga. Od dizajna logotipa, web stranica, online oglašavanja pa sve do izrade strategija i promotivnih materijala. Našim suradnicima pomogli smo razviti web stranicu tvrtke.

CILJEVI / IZAZOVI

Obzirom na široki raspon različitih usluga i planova za daljnji razvoj, projekt je imao veći broj izazova. Primarni je bio kako osmisliti dizajn koji spaja prezentacijsku web stranicu agencije i 'portalski dio' tj opširniji blog koji uključuje intervjue, savjete i ostale novosti iz marketinga.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

U suradnji s timom iz Branider-a razvili smo modernu, responzivnu web stranicu koja je spremna i za daljnji razvoj. U budućnosti predviđamo višejezičnost i proširenje web stranice s funkcionalnosti web shopa.

Pogledajte još ...

Bela Nedeja

Projekt izrade web stranice manifestacije. Bela Nedeja čuva običaje Kastva i Kastavštine, te slavi mlado vino, početak jeseni i bogatstvo običaja Primorsko-goranske županije.

Tragom Hrvatske Baštine

Projekt "Tragom hrvatske baštine" zamišljen je kao običajna "slikovnica" koja bi upućene podsjetila, a neupućene educirala o svom tom silnom baštinskom bogatstvu koje Hrvatska ima ...