PORTFOLIO

Vaterpolo klub Primorje Erste Banka Web dizajn, web programiranje

OPIS PROJEKTA

Od 1908. godine do danas

Vaterpolo Klub Primorje Erste Banka osnovan je 1908. godine pod imenom Viktorija kao jedan od prvih vaterpolo klubova na ovim prostorima.

Tijekom godina klub je odgojio na tisuće prekrasnih mladih ljudi i vrhunskih sportaša.

CILJEVI / IZAZOVI

Dolaskom nove uprave 2017. godine glavni fokus se postavlja na vlastite mlade snage koje rastu i dalje se razvijaju u klubu. Ovaj zaokret u strategiji je zahtjevao direktniji pristup mladima i širenje svijesti o raznovrsnim aktivnostima koje okružuju klub i bazene Kantrida. Važan kotačić u svemu tome ima i novi, redizajnirani web.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

Klub je imao prijašnju web stranicu koju je bilo teško održavati i nije bila prilagođena za mobilne uređaje. Rješenje je bilo napraviti redizajn web stranice i podesiti WordPress CMS za lakšu administraciju sadržaja.

Naglasak se postavio na moderniji dizajn naslovne stranice, prikaz vijesti, jednostavniji unos rezultata utakmica i multimedije. Rezultat je moderna web stranica koja ispunjava tražene ciljeve kluba.

Pogledajte još ...

Memorijalni stan Marije Jurić Zagorke

Projekt redizajna web stranice projekta Centra za ženske studije. Memorijalni stan sadrži biografiju, bibliografiju i arhivski fond Marije Jurić Zagorke.

Brandier

Istražite kako smo razvili službene web stranice za full service digitalnu agenciju.