PORTFOLIO

Špajza – Zero waste store Web dizajn, web programiranje

OPIS PROJEKTA

Poslovna ideja dviju zaljubljenica u ekologiju

Špajza je poslovna ideja dviju zaljubljenica u ekologiju koje su, vođene svjetskim trendovima, odlučile otvoriti zero-waste trgovinu.

Uz šarmantnu trgovinu koju su Ana i Dina otvorile u Rijeci, sada imaju i web trgovinu za prodaju svojeg velikog asortimana proizvoda.

CILJEVI / IZAZOVI

Najveći je izazov ovog projekta, povrh same funkcionalnosti web trgovine, bila kategorizacija i grupacija proizvoda. Trebalo je istovremeno voditi računa o iskustvu korisnika na naslovnoj web stranici i kontinuiranom proširenju asortimana proizvoda i proizvođača koje je planirano u budućnosti.

Ovaj problem je riješen preglednom naslovnom stranicom, naprednijom pretragom i grupiranom navigacijom proizvoda i ostalih elemenata web trgovine.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

Razvili smo elegantant i moderan web shop koji je intuitivan za korištenje te izgleda uredno i pristupačno na različitim uređajima. U pozadini je sustav prilagođen za upravljanje sadržajem putem kojeg Ana i Dina jednostavno administriraju svoje narudžbe, proizvode i blog objave.

Plan za budućnost je povećanje asortimana proizvoda i proširenje funkcionalnosti web prodaje.

Pogledajte još ...

Brandier

Istražite kako smo razvili službene web stranice za full service digitalnu agenciju.

TV Istra

Održavanje i proširenje funkcionalnosti web portala koji svakodnevno prenosi najnovije vijesti s područja cijele Istre i Kvarnera.