PORTFOLIO

Kast Mehatronika Web dizajn, web programiranje

OPIS PROJEKTA

Strojna obrada metala pomoć suvremene CNC tehnologije

Kast Mehatronika proizvodi prototipove, limitirane serijske dijelove i priprave za različite industrije. Orjentirani su na njemačko, austrijsko i hrvatsko tržište

Moderna i uspješna tvrtka poput njih zaslužila je i modernu web stranicu, što je predstavio početak razvoja njihovog branda.

CILJEVI / IZAZOVI

Vlasnik je imao jasnu sliku i viziju što želi od svoje web stranice, što nije čest slučaj. Uz moderan logotip i pripremljeni materijal, trebalo je samo nastaviti priču i napraviti elegantnu web stranicu koja predstavlja ovu mladu i uspješnu tvrtku.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

Rješenje je moderna prezentacijska web stranica tvrtke. Korištenjem različite tipografije i suptilnim odabirom boja šalje se poruka i vizija koju zastupa tvrtka. Preciznost, dinamičnost i snaga.

Web je višejezičan i u pozadini ima WordPress CMS sustav za upravljanje sadržajem. Plan za budućnost je dodavanje još izdvojenih radova i multimedije, općenito jačanje brenda tvrtke.

Pogledajte još ...

Brandier

Istražite kako smo razvili službene web stranice za full service digitalnu agenciju.

Bela Nedeja

Projekt izrade web stranice manifestacije. Bela Nedeja čuva običaje Kastva i Kastavštine, te slavi mlado vino, početak jeseni i bogatstvo običaja Primorsko-goranske županije.