PORTFOLIO

Kast Mehatronika Web dizajn, web programiranje

OPIS PROJEKTA

Strojna obrada metala pomoć suvremene CNC tehnologije

Kast Mehatronika proizvodi prototipove, limitirane serijske dijelove i priprave za različite industrije. Orjentirani su na njemačko, austrijsko i hrvatsko tržište

Moderna i uspješna tvrtka poput njih zaslužila je i modernu web stranicu, što je predstavio početak razvoja njihovog branda.

CILJEVI / IZAZOVI

Tvrtka Kast mehatronika je bio klijent za poželjeti. Vlasnik je imao jasnu sliku i viziju što želi od svoje web stranice, što nije čest slučaj. Uz moderan logotip i pripremljeni materijal, trebalo je samo nastaviti priču i napraviti elegantnu web stranicu koja predstavlja ovu mladu i uspješnu tvrtku.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

Rješenje je moderna prezentacijska web stranica tvrtke. Korištenjem različite tipografije i suptilnim odabirom boja šalje se poruka i vizija koju zastupa tvrtka. Preciznost, dinamičnost i snaga.

Web je višejezičan i u pozadini ima WordPress CMS sustav za upravljanje sadržajem. Plan za budućnost je dodavanje još izdvojenih radova i multimedije, općenito jačanje brenda tvrtke.

Pogledajte još ...

Memorijalni stan Marije Jurić Zagorke

Projekt redizajna web stranice projekta Centra za ženske studije. Memorijalni stan sadrži biografiju, bibliografiju i arhivski fond Marije Jurić Zagorke.

Kišobran – studentski portal

Projekt izrade web portala za studente Filozofskog fakulteta u Rijeci. Studenti samostalno uređuju i pišu članke o raznovrsnim temama.