PORTFOLIO

Čvarak – Delikatesni servis Web dizajn, razvoj web trgovine

OPIS PROJEKTA

Hrvatski autohtoni mesni proizvodi i sirevi

Cilj ove web trgovine je da se vrhunske slanine, pršute, kobasice, sireve, a u buduće i raznovrsne druge Hrvatske delikatese približe onima koji su daleko od svoje domovine.

CILJEVI / IZAZOVI

Najveći izazov ovog projekta, uz sami dizajn web stranice i jednostavno iskustvo za korisnike, bio je postaviti zone dostave, tj. cijene proizvoda i paketa ovisno o državama EU. Cilj je bio prebaciti 'logiku' DPD dostave u samu web trgovinu. Cijena dostave se mijenja ovisno o državi i težini paketa koji korisnici kupuju.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

Razvoj web trgovine na Woocommerce platformi pokazao se kao najbolje rješenje. Administratori mogu samostalno upravljati s opisima i cijenama proizvoda, podešavati stanje zaliha i zaprimati narudžbe uz automatizaciju email poruka. Sve je isto tako spremno za daljnje proširenje ponude web trgovine i same funkcionalnosti. Tako je u sljedećoj fazi plan implementirati kartično plaćanje i višejezičnost web trgovine.

Pogledajte još ...

Kast Mehatronika

Dizajn i izrada web stranice uspješne mlade tvrtke koja se bavi CNC obradom metala.

Pizzeria Rustica

Redizajn prezentacijske web stranice popularne pizzerije. Osvježili smo dizajn i prikaz jelovnika, prilagodili web stranicu za mobilne uređaje.