PORTFOLIO

Babelfish translation Web dizajn, web programiranje, SEO strategije

OPIS PROJEKTA

Agencija za prijevod i lekturu tekstova

Obavljaju djelatnost prijevoda i lekture tekstova na raznovrsne jezike: talijanski, engleski, njemački, ruski, francuski, španjolski, slovenski, arapski i japanski.

Babelfish translation agencija je imala zastarjelu web stranicu koja nije imala mogućnost jednostavnog upravljanja sadržajem i nije bila prilagođena za mobilne uređaje.

CILJEVI / IZAZOVI

Stara web stranica nije imala puno sadržaja i niti jednu fotografiju. Najveći izazov je bio osmisliti dizajn web stranice koji bi dao osjećaj "popunjenosti" sadržaja, a opet nekakav moderniji iskorak u odnosu na prijašnje stanje. Zato je bez prevelikog razmišljanja odlučeno da se napravi tzv. "scroll" stranica.

WEB DIZAJN

Responzivni dizajn

Danas ukupan dio prometa web stranica odpada 60% na mobilne uređaje. Stoga je veoma važno da se svi se elementi prilagođavaju različitim rezolucijama ekrana.

RJEŠENJE

Napravljen je redizajn, tzv. "one-page" ili "scroll" web stranica. Zbog manjka sadržaja nije bilo potrebno napraviti site s više podstranica. Interakcijom korisnika s navigacijom na tzv. "scroll" stranici, korisnik se spušta ili podiže na odgovarajući blok gdje je pripadni sadržaj, bez osvježavanja tj. ponovnog učitavanja web stranice.

Web je jednostavan i čist, bez dodatnih distrakcija. Dodana je višejezičnost, prilagodba za mobilne uređaje i sustav za jednostavno upravljanje sadržajem.

Pogledajte još ...

Foliot – centar za djecu i mlade

Osvježenje dizajna web stranice dječje udruge, poboljšanje prikaza na mobilnim uređajima i načina prijava na radionice.

Vaterpolo klub Primorje Erste Banka

Redizajn web stranice za vaterpolo klub, poboljšana administracija sadržaja i prilagodba za mobilne uređaje.