O NAMA

Studio za dizajn i web programiranje Pozdrav, ja sam Alen Barać, web programer iz Rijeke. Sa svojim suradnicima svakodnevno razvijam raznovrsna digitalna rješenja.

GLAVNA DJELATNOST

U proteklih sam 5 godina stekao iskustvo na razvoju više od 60 raznovrsnih web projekata. Moj forte je dizajn i izrada web stranica za različite vrste poslovanja, njihovo održavanje i prilagodba za online marketing i prodaju.


Nakon tri godine rada u web agenciji pokrećem svoj vlastiti studio. Moj je primarni fokus poslovanja na malim i srednje velikim poduzetnicima. Svim svojim klijentima nastojim prenijeti svoje glavne vrijednosti u poslu: profesionalnost, stručnost i individualni pristup svakom projektu.

KOMPLETNA USLUGA

Razvoj web projekata može biti kompleksan posao koji uključuje raznolike djelatnosti koje su međusobno povezane. Treba li vam izrada logotipa ili prijevod, pisanje tekstova za web stranice ili društvene mreže, napredniji online marketing, pokriveni ste.


Ostvarujem suradnju s vanjskim suradnicima i tvrtkama koje su specijalizirane za navedene djelatnosti. Fokusiranost i stručnost na svoju djelatnost su jamstvo za razvoj kvalitetnog projekta.

IZDVOJITE SE

Kod razvoja web stranica neke komponente ostaju iste za svaki projekt. Vaša web stranica treba biti modernog dizajna, vidljiva na tražilicama, sigurna i jednostavna za održavanje.

 1. Web dizajn

  Vaš brand treba napraviti razliku od konkurencije. Pristupamo projektu s fokusom na kreativnost i iskustvo korisnika. Rezultat je online prezentacija vašeg poslovanja koje je funkcionalno, jedinstveno i vidljivo na svim uređajima.

 2. Web programiranje

  Vaša web stranica treba biti brza i funkcionalna. Naglasak postavljamo na čist i modularan kod, sigurnost i optimizaciju za web tražilice. Možete i samostalno upravljati vašim sadržajem i multimedijom web stranice.

 3. Web Održavanje

  Vaša web stranica treba biti sigurna. Omogućujemo da vaša web stranica radi ispravno, da su vaši podaci i reputacija zaštićeni. Vrši se monitoring prometa i prilagođavaju se funkcionalnosti web stranice ovisno navikama korisnika.

 4. SEO strategije

  Vaša web stranica i vaš sadržaj trebaju biti optimizirani za tražilice, a informacije o poslovanju na "dohvat ruke" korisnicima. SEO strategijama nastojimo korisnike web stranice pretvoriti u kupce vaših usluga i proizvoda.

Isporučena nam je moderna i funkcionalna web stranica koja povećava naš kredibilitet i prenosi vrijednosti i ciljeve naš tvrtke.

Neven Petrović - KAST Mehatronika

Profesionalna i personalizirana usluga. Vrhunska korisnička podrška i maksimalno prilagođavanje klijentu. Svakako preporučamo.

Ana Kovačević - Špajza - Zero waste store

Sve moje ideje i zamisli postale su realnost zahvaljujući Alenu koji je svojim profesionalizmom i kreativnošću napravio i omogućio da moja stranica izgleda i bolje od zamišljenog

Doris Valković - Seed j.d.o.

Visoka razina kvalitete poslovne komunikacije. Maksimalna angažiranost u smislu dodatnih usluga i korisničke podrške. Svakako preporučamo, neovisno o karakteru i veličini projekta.

Renato Stanković - Sveučilište u Rijeci

Spoj tehničke ekspertize, kvalitete i kreativnog potencijala te kapaciteta da se ideje i druga problemska pitanja razrade i riješe s obzirom na strukturne parametre i senzibilitet naručitelja te aktualne trendove.

Karolina Hrga - Slobodni Filozofski